Skip to content

Betalning
För att kunna erbjuda dig betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Ping Payments. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Ping Payments egen dataskyddsinformation.

Fraktpolicy
Företaget är främst bemannat eftermiddagar och kvällar. Ägaren har ett annat jobb dagtid. Paketering och frakt sker på fredagar, så från beställning till leverans kan det ta upp till 10 dagar. Paketen levereras med Postnord, Schenker eller DHL enligt gällande priser. Avhämtning på plats sker enligt överenskommelse.

Retur
Ångerrätt och öppet köp enligt distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Vidutnyttjande av ångerrätt/ öppet köp betalar du för frakten. Om det inte är fel på varan avgår 10% i returavgift, gäller givetvis inte felexpedieringar eller vid reklamationer! Återbetalningen sker omgående från att vi har mottagit och godkänt din retur.

Reklamationer
OBS! Glaset är gjutet och har både gjutskägg i kanter samt bubblor i glaset, likt originalen för 100 år sedan. Detta är inte fabrikationsfel.
Skadat gods. När du tar emot din vara är det viktigt att du omedelbart besiktigar paketet. Skulle emballaget och innehållet vara skadat så reklamerar du detta till ditt postcenter eller direkt till transportören. Transportören vill i regel att du också sparar emballaget. Spara alltid den bekräftelse du får på att ditt gods är skadat/reklamerat. Vi är tacksamma om du därefter meddelar oss. Dock senast inom en vecka.

Har varan kommit bort kontaktar ni oss.
Skicka aldrig tillbaka något utan att kontakta oss först! Du och transportföretaget står för risken vid eventuell retur till oss. Returnerade varor som skickas tillbaka mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

Personuppgifter
Brända Bullar AB lagrar kontaktuppgifter om dig som kund. Genom att registrera dig eller handla från oss accepterar du detta.
Vi använder dessa uppgifter för att hantera dina ordrar och för att kunna leverera de varor som du beställer. Vi säljer absolut inte dessa uppgifter till andra företag.

Enligt den gamla Personuppgiftslagen samt nuvarande GDPR-lagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss via telefon eller e-post.


Kontakta oss
Brända bullar AB
Ormesta 505
70505 Örebro
SMS 07217615145
Org. Nr. 559316-0541

e-post: thomas@ormesta.com

Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN:s rekommendationer.
Nedan följer länkar till Konsumentverket och ARN där du kan läsa mer detaljerat om Konsumentköplagen och Distansavtalslagen mm.
www.konsumentverket.se , www.arn.se